تجربه متفاوت…
تجربه متفاوت...
امسال شب های محرم را در جایی متفاوت از سال های گذشته تجربه می کنم، میان کسانی که به قول خودشان بازماندگان راه شهدا هستند، کسانی که می گویند سالها است همه خوشی هایشان را وقف حفظ یاد و خاطره شهدا کرده اند.
مجلسشان شور و حال عجیبی دارد، آنجا غم کربلا و 72 یار ثالار شهدا را بهتر می توان احساس کرد، جایی هست که می توانی بخشی شوری های کویر وجودت را با اشک هایت بشویی و سبک تر به سوی پرواز رهسپار شوی
شنیده هایم در این چند شب زیاد بوده است، شاید مسیر آینده زندگی ام را به ...
تاریخ انتشار:۱۹ آذر ۱۳۸۹ - ۵:۰۲ | یک نظر
|
|
| |
خبرهایی از جنس موج
این مطلب رمزدار است و از طریق فید قابل خواندن نمی باشد، جهت مشاهده متن مطلب با ورود به بلاگ رمز مطلب را وارد نمایید.
تاریخ انتشار:۱۷ آذر ۱۳۸۹ - ۱۲:۲۰ | یک نظر
|
|
| |
آتش سوزی بازار، موضوعی که پیش بینی کرده بودم…
آتش سوزی بازار، موضوعی که پیش بینی کرده بودم...
در ایامی که فعلا با رسانه خاصی کار نمی کنم، صفحه مرورگر کامپیوترم بصورت 10 دقیقه یک بار تمامی صفحه های اصفهان خبرگزاری ها را مرور می کنه، هرچند متن هر دو خبر ها یکی بود اما ساعت 17:44 اولین خبر روی فارس رفت و 17:46 دومین خبر توی مهر، که بالاخره پیش بینی که کرده بودم درست از آب درومد.
اینجوری بود که سریع خودم را به میدون رسوندم تا ببینم چه خبر شده، اما متاسفانه اجازه ورود به بازار را بهم ندادند، هرچند معرفی نامه موج را یادگاری نگه داشتم و می تونستم استفاده ...
تاریخ انتشار:۱۷ آذر ۱۳۸۹ - ۱۰:۲۹ | نظرات
|
|
| |
ناگفته هایی از خبرگزاری موج…
ناگفته هایی از خبرگزاری موج...
دیشب یکی از همکاران خبرنگار وقتی بهش سلام کردم، اینطور جوابم را داد:
دیگه حتی جواب سلامت را هم می ترسم بدم چون تو هر جایی رفتی سوء استفاده کردی
نمی دونم کجا سوء استفاده کردم، خبرگزاری ایسنا اصفهان یا موج؟ ایسنا که از درس و دانشگاهم زدم تا خبر تهیه کنم فقط برای اینکه با جمع بچه ها ثابت کنیم ایسنا میتونه، ایسنایی که با همه سختی هاش ایستادم تا حرکتش را شروع کنه و ... یا تو خبرگزاری موج سوء استفاده کردم؟ خبرگزاری موج که بخاطر اینکه فقط برای یک ویژه نامه شورای اطلاع رسانی در بیاد ...
تاریخ انتشار:۱۴ آذر ۱۳۸۹ - ۸:۱۹ | نظرات
|
|
| |
۳ ماه با رتبه خبرگزاری ها…
3 ماه با رتبه خبرگزاری ها...
این روز ها فرصت یافته ام تا بصورت دقیق مخاطبین خبرگزاری های کشور و آمار بازدید های آنها را مورد بررسی قرار دهم:
بر اساس بررسی های سه ماه گذشته، خبرگزاری فارس با اختلاف بسیار بالا در جایگاه اول میان خبرگزاری ها قرار گرفته که این رتبه در میان دیگر سایت ها ایرانی رتبه 14 تا 16 و در میان سایت های جهانی در رتبه 1150 تا 1160 قرار دارد. نکته جالب اینکه بیشترین بازدید کنندگان سایت فارس را ایرانیان تشکیل می دهند.
کلمه هدایت کننده به این سایت کلمه های خبرگزاری فارس، فارس نیوز، خبر فارس، farsnews و fars هستند.
موضوع قابل توجه تر اینکه ...
تاریخ انتشار:۱۳ آذر ۱۳۸۹ - ۶:۲۲ | نظرات
|
|
| |
سکوت متفاوت…
سکوت متفاوت...
جاده ها را بی خیال
مهم ترجمه کردم کلمه هاست
دفترت را با رنگ های زمینی سیاه کن
تا زمانی که حقیقت نیست
فاصله های شهر ما با دو سه قدم طی نمی شود
برای فریاد تنها خدا را باید دید
بی نور، سکوت هم صدایی نمی کند
خیلی وقت است هنجره ام نفس نمی کشد
اضافه بر متن:
خدا را سپاس که تنها آنچه برای او هست را به حقیقت می بینم، میان نهایت آشفتگی هایم تنها
2 رکعت نماز آرامم می کند...
تاریخ انتشار:۱۰ آذر ۱۳۸۹ - ۱۳:۰۱ | نظرات
|
|
| |
قلم فروشی به سبک موج
قلم فروشي به سبك موجچند آقا؟بعد از ماجراهاي انتخابات و واكنش ها و كنش هاي خبرگزاري فارس، حتي از ديدن صفحه اول سايت فارس هم اجتناب مي كردم، چون معتقد بودم دروغگو تر از اين سايت وجود ندارد و تنها كاري كه مي تواند بكند روانم را به هم مي ريزد. بعد هم گاردي مي گرفتم جلوي بچه هاي خبرگزاري فارس و مي گفتم اينها دارند قلم فروشي مي كنند. بعد كم كم به اين نتيجه رسيدم كه اينها اگر دارند قلمشان را مي فروشند و با شرف قلمشان نان مي خورند خيلي هايش به خاطر عقيده هايشان است،حالا چه ...
تاریخ انتشار:۱۰ آذر ۱۳۸۹ - ۵:۳۲ | یک نظر
|
|
| |
سخنان جدید شهردار درباره مترو
|
|
| |
من سیاسی نیستم…
من سیاسی نیستم...
پدرم خوب سیاست می داند، اصلا گویی همه زندگی بابا را با سیاست تعریف کرده اند، اما سیاسی نیست، من هم سیاسی نیستم، پدرم همیشه می گوید، سیاست را خوب بدان اما هیچ گاه سیاسی نباش.
برای من نوشتن تنها دانستن سیاست است و بهتر آموختن آن، گفتن چند کلمه از نا نوشته ها نه سیاسی بودن است و نه انتقاد، گاهی باید چیز هایی را گفت که خوب دیده نمی شوند، حالا خواه چراغ روشن باشد یا مهتاب شب 14.
البته مشکل اینجا است که برخی یادشان رفته کجا چه خبر است، اما برای این حرف هایی که گفتم، اینها برایم دانسته ...
تاریخ انتشار:۹ آذر ۱۳۸۹ - ۷:۱۸ | نظرات
|
|
| |
مردود…
مردود...
دنیای عجیبی است، چشم های عقل خود را بسته ایم و دل خوش کرده ایم به نوازش هایی که تنها حاصل خیال بافی ها هستند، خیال بافی هایی که حتی انتهای کلاف رنگارنگ آن هم مشخص نیست.
دست های مردم را گرفته اند و می رقصانند، به هر آهنگی که خودشان می خواهند، ظاهرشان مقابله و رضایت مردم اما در جشن خوشی خود دست گردن هم می اندازند می خندند و عکس یادگاری می گیرند.
در این میان هر کسی نفاق بیشتری داشته باشد، هر کسی که نان را به نرخ روز می خورد بیشتر سود می برد، هرکسی بیشتر برای آنها بنویسد ...
تاریخ انتشار:۷ آذر ۱۳۸۹ - ۵:۴۸ | نظرات
|
|
| |
نا گفته هایی از آقای متفاوت…
نا گفته هایی از آقای متفاوت...
دنیای عجیبی است، چشم های عقل خود را بسته ایم و دل خوش کرده ایم به نوازش هایی که تنها حاصل خیال بافی ها هستند، خیال بافی هایی که حتی انتهای کلاف رنگارنگ آن هم مشخص نیست.
دست های مردم را گرفته اند و می رقصانند، به هر آهنگی که خودشان می خواهند، ظاهرشان مقابله و رضایت مردم اما در جشن خوشی خود دست گردن هم می اندازند می خندند و عکس یادگاری می گیرند.
در این میان هر کسی نفاق بیشتری داشته باشد، هر کسی که نان را به نرخ روز می خورد بیشتر سود می برد، ...
تاریخ انتشار:۷ آذر ۱۳۸۹ - ۵:۴۸ | نظرات
|
|
| |
زیگ زاگ های ذهنی یک خبرنگار ۲۰۱۰-۱۱-۱۵ ۰۷:۵۰:۱۸
چادر گلدار اغراقاغراق و بزرگ نمایی یک حد مشخصی دارد و این موضوع ساده و قابل فهم است. هیچ تفاوتی نیز در نقد اشتباهات افراد وجود ندارد و تنها کوته بینان می توانند در نقد، دوست و دشمن کنند. اغراق بیش از حد و خارج از چارچوب عقل و منطق و بکارگیری کلماتی که بار معنایی بسیار بالایی دارند در جایی که می توان با کلمات دیگر همان منظور را رسانده و موجب اغفال ذهن مخاطب نشد، بسان چادر رنگی و گلداری است که زیر آن، حقیقت اندک اندک خفه می شود. یادم میآید که دوستی تعریف می کرد مسعود ...
تاریخ انتشار:۲۴ آبان ۱۳۸۹ - ۷:۵۰ | نظرات
|
|
| |